Reis til utlandet og spill golf

Se for deg vakre grønne enger og muligheten for å utnytte mange hektars verdt med land for å spille golf. Spillet den tålmodige strateg elsker. Golf er ikke bar et spill der man slår en ball over en eng. Det handler om å kjenne vindretningen, å velge riktig kølle. Der spillet kan påvirkes av så mange faktorer, så er det nødvendig å lære seg mange triks.

Se spillet fra en ny vinkel

Hvis du elsker å spille golf, så elsker du å reise hvor som helst for å spille det. Golf er spillet der alt kan skje, den ettertraktede “hole in one” er et godt eksempel på dette. Hvis du har spilt golf lenge nok til å erfare, eller bære vitne til dette. Så virker det nesten som et fenomen fremfor noe menneskelig. Det å velge noen golfturer til England kan lede til slike storartede hendelser.

Opplev golf for verdifulle minner

Alle sportsgrener og alle sports erfaringer er drevet av verdifulle minner. Minner som lever videre inn i evigheten. Spektakulære hendelser som gjaller inn i historiebøkene. Sport er menneskets ferdigheter på sitt beste, menneskets egenskaper manifestert i kampen om beseire. I en verden der alle ønsker å beseire sitt indre, så er sport stedet det skjer på ekte.