Hofteproblemer som forhindrer golfspillingen din

Når du spiller golf, utsettes hoften for den samme bevegelsen om og om igjen. Dette kan føre til overbelastning og slitasje som igjen gir plager og smerter i hoften.

Plagene kan vær milde til moderate, men et overbelastet ledd kan i verste fall bli så plagsomt at det er umulig å gjennomføre treningen. Med riktig behandling og oppfølging kan plagene reduseres og i mange tilfeller forsvinne helt.

Raskere smertefri med kyndig oppfølging

Det er selvfølgelig mulig å gjøre tiltak selv for å bli kvitt plagene. Hvile hjelper mange og riktig opptrening vil kunne forebygge nye problemer. Ofte vil det alikevel være mest effektivt med behandling, for eksempel av naprapat. Da er du også sikret oppfølging av kvalifisert personell under opptrening. Det kan bidra til å redusere faren for at plagene kommer tilbake.

Helsepersonell som hjelper deg

Klinikk for Alle tilbyr et bredt utvalg av godt utprøvde behandlingsmetoder. På nettsiden deres kan du lese mer om blant annet hva en naprapat gjør. Med riktig hjelp, vil ikke behandlings- og opptreningstiden ta lenger tid enn nødvendig. Det blir tatt hensyn til om du har andre plager som er med og påvirker situasjonen og du kommer deg raskt tilbake på golfbanen, uten smerter.