For dårlig vær for golf

Er du en av de som lever på golfbanen, og ikke vet hvor du skal gjøre av deg når været er for dårlig for å spille dine normale hull? Her er noen ideer til hva du kan gjøre på disse grå dagene, som vil få tiden til å gå som bare det. Kanskje du vil finne noen andre hobbyer som du liker, mens du må være inne.

Gjør noe nytt

Må du tilbringe dagen inne, er det ingenting bedre enn å kunne unne deg noen episoder av dine favorittserier. En dag golfværet ikke strekker til, er den perfekte dagen til å kunne gjøre det du har på lista, som du aldri får gjort. Lag retten du har aldri fått prøvd, og overrask de rundt deg. Eventuelt kan du bake den gode kaka du har tenkt på lenge.

Spill noen spill

Er du en av de som elsker spill, har du ekstra tid til å gjøre dette. Savner du i tillegg golf litt for mye, finnes det mange golfrelaterte spill der ute. Vil du prøve deg på noen helt andre online spill, har for eksempel nettcasinoet videoslots.com ulike spillalternativer. Prøv lykken på jackpotautomatene, eller ruletthjulet! Du bestemmer helt selv hva du vil bruke dagen uten golf til.