Bra spill med golf som tema

Golf blir stadig mer populært i Norge, så hvorfor ikke velge et golfspill når du trenger litt underholdning. Det er jo ikke alltid vær til å spille golf ute, men inne kan du spille uansett vær og vind. Her presenterer vi et par spill med golf som tema.

Golden Tour

golf_112272497Golden Tour er en spilleautomat med golfstemning. Bak de fem hjulene ser du en golfbane og en golfball. Når hjulene spinnes, hører du lyden av ballen som slås og lander i hullet. Spillet har bare fem gevinstlinjer. Det gjør automaten veldig oversiktlig og rimelig. Minsteinnsatsen er 0,01 per linje, totalt 0,05 per spinn når alle linjene er aktivert. Det er mulig å deaktivere noen av linjene, men da reduserer du samtidig vinnersjansene dine. Dessuten er dette spillet så rimelig at det burde være mulig å aktivere alle linjene. Maksimumsinnsatsen er 25 euro per spinn. Hvis du vil prøve spillet uten risiko, kan du se om noen casinoer tilbyr gratisspinn på Golden Tour. Golden Tour skaper en god golfstemning, og har et bonusspill i tillegg. Bonusspillet blir aktivert av en fisk, en jordrotte og en and. Du kan lure litt på hva disse symbolene gjør i et golfspill, men dette er selvsagt ting en golfspiller kan møte ute på banen.

Gratis golfspill

Får du ikke nok av golfspill, kan du også teste en mengde gratis golfspill for eksempel hos SpilleSpill eller 1001spill. Spesielt SpilleSpill har et stort utvalg av golfspill, fra enkle og komiske spill til mer kompliserte spill. Du kan teste alt fra minigolf til golf på store baner. Du kan til og med spille golf med en elefant, et romvesen, et ekorn eller en fisk (i spillet Golfish). Dermed byr SpilleSpill og 1001spill på gratis golfspill for enhver smak, enten du liker det realistiske eller det komiske.