Å tippe på golf

Golf er en utrolig populær sport, og har blitt enda større de senere årene. Dette har også blitt hjulpet frem av det faktum at det er blitt enklere å tippe på golf, og ikke minst at man har flere ulike muligheter enn før.

golfMange muligheter

Når man spiller på store golfturneringer om for eksempel PGA Championships finnes det flere ulike faktorer å sette penger på. Man kan selvsagt alltid satse på turneringsvinneren, men det er også mulig å satse på plasseringer, rundeledere, hole in one og diverse annet.

Søk hjelp på nett

Det kan være vanskelig å vite hva og hvem man bør satse på dersom man ikke er så vel bevandret i golfens verden, men her finnes det heldigvis hjelp å få. På nettet kan man finne mye nyttig informasjon og ulike spillere og deres statistikk, men det finnes også sider som gir helt spesifikke oddstips for konkrete turneringer. Et godt eksempel på en slik side er Spillboden, som alltid gir deg oppdaterte tips på aktuelle spill.golf online

Lytt til erfaring

Som ny golftipper er det lurt å høre på ekspertene hos for eksempel Hegnar, og det kan ofte lønne seg å sette penger på favorittene. De er selvsagt favoritter for en grunn, og dersom man ikke helt og fullt har satt seg inn i historikk og spillere så er dette den sikreste fremgangsmåten. Man har også muligheten til å sikre seg litt ved å bruke det som kalles «each way betting». Her velger man en spiller, for så å satse på at denne enten får en plassering eller vinner. På denne måten har man spredt risikoen litt, og får bedre vinnersjanser.For å virkelig gjøre det godt i golfbetting må man kjenne banen det spilles på, utøvernes styrker og historikk og statistikk. Form og helse er også viktig, så det gjelder å henge med i svingene.